Треньорът на Станимир Стоилов отново заяви, че след мача с Локомотив

...
Треньорът на Станимир Стоилов отново заяви, че след мача с Локомотив
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Главата ми е доста дебела, искате истината и ще ви я кажа утре

Треньорът на Станимир Стоилов още веднъж съобщи, че след мача с Локомотив (София) ще разкрие какво е бъдещето му след отстраняването на Иво Ивков като изпълнителен шеф на " сините " след Общото заседание на клуба. Той приказва пред медиите преди утрешния мач с " железничарите ".

" Предполагам, че футболистите не се въздействат на протичащото се в клуба, нека не им повлияе и на следващия ден. Важно е да мислят за мача, значимо е да се показват добре и да защитят името на Левски. След края на негатвините резултати започнахме да трупаме триумфи и в този момент би трябвало да ги задържим.

Последния път загубихме от Локомотив (София) в Надежда и нека в този момент вземем реванш за загубата.

Моята глава е много дебела. Поне вътрешно, не знам дали е по този начин и външно. Бъдещето ми е обвързвано напълно с утрешния мач. По-важно е Левски да завоюва срещата. Нямам аргументи да приказвам с недомлъвки. Просто ще приказвам на следващия ден. Искам да спчелем против Локомотив пък ще кажа всичко. Моите решения от дълго време съм си ги взел и не е толкоз значимо дали ще се харесат или не ", сподели Стоилов.
 Наско, Мъри, какво направихте?!
Наско, Мъри, какво направихте?!

Двамата построиха транспортен съд с големи пробойни, а дойдоха на " Герена " с задачата да създадат първокласен европейски круиз
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР